Vlinderziel – tekst en uitleg

  • Waarom heb ik dit ongeluk niet kunnen voorkomen en hoe kom ik van mijn schuldgevoel af?
  • Ligt het op mijn weg om het Nederlandse en het Duitse volk te verbinden?
  • Wil je de teksten voor mijn website schrijven?
  • Wil je me helpen mijn financiën op orde te brengen?
  • Ik voel me zo onzeker op mijn werk, kun je me daarbij helpen?
  • Kun je een jubileum-artikel voor me schrijven?
  • Hoe kom ik verder in het proces van mijn echtscheiding?

Soms heb je tekst en uitleg nodig. Of een van beide. Tekst voor je website, flyer of krant. Uitleg over vragen die je bezighouden, zodat je inzicht krijgt in de manier waarop je daarmee om wilt gaan. En soms zoek je Overzicht over je financiën, je huishouden of nog wat anders. Hiervoor kun je terecht bij Vlinderziel – tekst en uitleg. De vragen hierboven zijn een greep uit de vragen waarmee ik mensen het afgelopen halfjaar heb geholpen.

Ik ben Anneke van Tricht (1965) en in Vlinderziel combineer ik mijn vaardigheden als reader/healer met mijn vak van tekstschrijver/redacteur en mijn plezier in opruimen. Tot vorig jaar dacht ik nog dat het drie heel verschillende dingen waren, maar inmiddels weet ik hoe goed de combinatie werkt. Voor mezelf en voor mijn klanten. In feite gaat het bij elke vraag om wezenlijk contact, contact op zielsniveau. Vandaar de ‘ziel’ in de naam Vlinderziel. En de vlinder verwijst naar veelkleurigheid, transformatie en de veel gezochte combinatie van zachtheid en kracht.

Het is handig om te weten dat in het archief hiernaast berichten staan die je niet op een andere manier vindt. En toch zijn ze net zo interessant!

Kijk ook eens op de site van de PAKhuisPraktijk, daar staat sommige informatie in andere woorden.

1 gedachte op “Vlinderziel – tekst en uitleg

  1. Peter Hageman

    Het is ongelooflijk hoe Anneke via haar begeleidende arbeidzaamheid rust brengt in je hoofd , maar daardoor ook in je lichaam.Relativiteit en daardoor rust en ruimte voor dingen die er echt toe doen en zin geven aan je bestaan.Er gewoon zijn!!!!! Veel plezier, Peter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.