E-boek mandalatekenen

Elke dag / week / maand een mandala

Ontmoet jezelf in ronde tekeningen

Dit e-boek nodigt je uit om (weer) mandala’s te gaan tekenen. Je leest hoe het werkt. En wat het je op kan leveren. Er staat ook in hoe je betekenis kunt vinden in je mandala. Ik wil graag dat iedereen het kan lezen. Daarom is het geschreven in eenvoudige woorden. En er staan veel voorbeelden in.

Wil je het gratis toegestuurd krijgen? Laat dan een reactie achter op deze pagina. Of mail naar anneke@vlinderziel.nl Dan krijg je het pdf-bestand en de Vlinderpost.

9 gedachten over “E-boek mandalatekenen

 1. Charlotte Kalse-Mank

  Hallo,
  Ik heb zojuist dit boekje doorgebladerd en zou heel graag het pdf bestand willen. Ik vind het erg mooi en ik wil het graag zelf proberen dit boekje helpt daarbij!
  Groetjes Charlotte

 2. Angela Vermeer

  Hai Anneke,

  Ik vond je site omdat ik op zoek ben naar alternatieve behandelingen voor mijn vleesbomen. Mooi wat je schrijft in je baarmoederblogs en ook heel herkenbaar voor mij. Ben ook heel benieuwd hoe het er dan nu mee staat bij jou, maar het lijkt er op dat je daar niet meer over hebt geblogt. Ik hoop dat het heel goed met je gaat en je je leven nu vanuit wie je zelf bent leeft:)
  Bijzonder is dat ik de laatste paar weken steeds denk aan dat ik mandala’s wil maken, wat ik vroeger wel gedaan heb, en jij een e-book mandala tekenen aanbiedt! Ik ben nu 54, heb onlangs de vleesbomen ontdekt en heb nog veel te ontdekken over wat dat allemaal betekent voor mij. Ik zou graag je e-book ontvangen als je dat nog stuurt. groetjes, Angela

  1. Anneke Bericht auteur

   Hallo Angela,
   Dank voor je reactie; het mandalaboek is naar je op weg. Bijzonder wat je schrijft over jezelf en je vleesbomen. Ik ben gestopt met bloggen erover, maar de ontdekkingsreis gaat nog altijd door. In mijn cursus Medische Basiskennis heb ik een werkstuk gemaakt over vleesbomen en behandelingen daarvan. Hoewel dat inmmiddels weer een paar jaar geleden is (en de medische wetenschap inmiddels gevorderd?), mag je dat lezen als je het interessant vindt. In readings heb ik veel ontdekt over wat er allemaal in mijn baarmoeder verstopt zit; in healings en helende reizen heb ik daar veel van opgeruimd. Mocht je die weg ook willen inslaan, dan ben je welkom. Ik ga jaarlijks naar de gynaecologe voor controle, hoewel de groei van mijn vleesbomen gestopt is en zij heeft gezegd: “Het is stabiel, je hoeft niet meer te komen.” Voor mij voelt een jaarlijkse controle veilig, en bovendien leer ik mijn gynaecologe zo beter kennen en bouwen we een relatie op die ik belangrijk vind. Ook ik ben 54. Mij is gezegd dat de vleesbomen vanzelf zullen slinken als ik de overgang voorbij ben. Dus heb ik jarenlang reikhalzend naar dat moment uitgekeken. Maar het laat nog op zich wachten en momenteel ben ik daar blij mee, want ook mijn relatie met mijn vrouwenlichaam en menstruatie verandert deze laatste tijd nogal. Dat had ik niet meegemaakt als de overgang vroeg was gekomen, of als mijn baarmoeder verwijderd was, zoals mijn eerste gynaecologe voorzag. Overigens wil ik niet zeggen dat dat ‘fout’ was geweest; bij iedereen gaat het anders en past het anders. In mijn leven is deze weg. Hartelijke groet en goede reis Angela!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.