Overzicht

Kijken vanaf de rand van de vijverIedereen kent het: het is je boven het hoofd gegroeid. Of het nou je huishouden is, het onkruid in de tuin, de rondslingerende post of wat anders. Je bent het overzicht kwijt en worstelt met de chaos die dat geeft. Om je heen of in je hoofd. Dan is het tijd om ‘je bagage te ordenen’. Soms kan een helpende hand daarbij geweldig opluchten. Samen vind je een weg erdoorheen. En daarna kun je het weer zelf. Als je de chaos de baas bent, kun je de dingen makkelijker bijhouden. Je hebt weer overzicht. Dat geeft ruimte voor ontspannen en genieten. Ook van de dingen die nou eenmaal moeten.

Je kunt bij mij  terecht om je vraag te verkennen: wat ervaar je als probleem, wat zou je graag willen? In de energie kijk ik mee naar je doel en eventuele belemmeringen op je pad. Dat geeft je meer inzicht in de vraag waarom je het overzicht kwijt bent. We leggen je doel vast en vervolgens gaan we aan de slag om het te bereiken. Hoe dat er precies uitziet, hangt van jouw vraag af. Het proces is in elk geval overzichtelijk. We ontmoeten elkaar ongeveer eens in de twee weken, gedurende maximaal een half jaar. Tussendoor gaan we na of we nog op de goede weg zitten en sturen zonodig bij.

Als je aan de rand van de vijver staat, heb je veel meer overzicht dan als je er in zwemt of zelfs kopje onder  gaat. Ik ben er om je weer op de rand te helpen. Dat kan op verschillende manieren. We zoeken er een die bij jou past, zodat je je weg op je eigen manier kunt vervolgen. De een gaat als een streep op zijn doel af, de ander heeft omwegen nodig. Het ene is niet beter dan het andere: het beste is jouw manier op jouw tempo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.