Themamiddag Innerlijke Vrede

Themamiddag Innerlijke VredeHet laat me niet los: alle oorlog en geweld. Is het dit jaar erger dan anders? En hoe zit het met het grote gevoel van vrede en vertrouwen dat ik tegelijk in mezelf ervaar? Ik ben gaan observeren, om me heen en van binnen. Wanneer voel ik mijn innerlijke strijdkracht aanwakkeren? Wanneer vrede en vertrouwen? In readings ontmoet ik mensen die ‘op de vechtstand’ staan en intens verlangen naar vrede. Wat heb ik nodig om vrede en vertrouwen te laten groeien in mezelf? En jij? Want ik geloof dat innerlijke vrede de enige manier is waarop we de vrede in de wereld kunnen laten groeien. Vandaar de themamiddag over Innerlijke Vrede op de internationale Dag van de Vrede. We verbinden ons met dit thema in een gevarieerd programma!

Jochem Oostendorp van Awareness in Motion is een jarenlang beoefenaar van Aikido en heeft zich vervolgens geschoold als Trager-practitioner. Beide gaan over vrede in het lichaam, volgens Jochem, en dat laat hij ons op deze middag ervaren.

Corinda van Tilborg van Fun and Focus werkt onder andere als troubadour en clown. Zij maakt ons deelgenoot van haar fascinatie voor het werk van de arts Patch Adams die onder andere clownerie naar oorlogsgebieden en vluchtelingenkampen brengt. “En wat kun je er hier en nu mee, daar gaat het om”, aldus Corinda.

Smaakmaker Peter Claessens van Koken en Zo laat ons de smaak van vrede proeven in de vredesthee die hij schenkt. De verbindende kracht van eten en drinken is zijn specialiteit.

Daphne van den Broeke van Mimosa Coaching is een kampioen in spiegelen. Speciaal voor deze middag heeft zij een verhaal geschreven over vrede van binnen en van buiten. Dat zal zij voordragen.

Hannie van de Bovenkamp-van Schie is docente Sacred Dance. Toen zij hoorde over de themamiddag, bood zij meteen aan de dans Peace for the People of Israël, and Peace for the People of Ismael te dansen met de aanwezigen.

Met dat alles zien we een boeiende middag tegemoet waarin je je op verschillende manieren kunt laten raken en uitnodigen om jouw druppel in de vredesvijver te laten vallen, zodat de kringen die daardoor ontstaan zich kunnen verspreiden in de wereld.

Je bent welkom! Aanmelden is noodzakelijk, dat kan met een mailtje naar info@pakhuispraktijk.nl

Lees ook de verhalenserie ‘Reis naar Innerlijke Vrede’ en mail thema’s die daar volgens jou bij horen. Misschien vind je die dan terug in volgende verhalen.

1 gedachte op “Themamiddag Innerlijke Vrede

  1. Pingback: 21 september Dag van de Vrede - www.vlinderziel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.