Schrijven over je leven

Online cursus, live cursus, workshop
Schrijven over een baby in badMet plezier en vertrouwen herinneringen op papier zetten. Om zelf meer zicht te krijgen op de rode draad, om je kinderen of kleinkinderen te vertellen hoe het was, of gewoon omdat je het leuk vindt om te schrijven en jouw leven nou eenmaal het onderwerp is waarin jij de expert bent!

In de cursus kun je je eigen manier van werken en schrijven ontdekken. Je onderzoekt je eigen schrijfmogelijkheden in oefeningen en opdrachten, vaak met verrassende resultaten. Na afloop kun je zelf verder met je teksten.

De cursus bestaat uit zes lessen die je tweewekelijks krijgt toegemaild. Je krijgt tips, gevarieerde oefeningen en opdrachten zodat je kunt uitproberen wat jij een prettige werkwijze vindt. De kosten bedragen € 125, inclusief een set inspiratiekaarten.

N.B. Op verzoek wordt de cursus ook ‘live’  gegeven, in groepen van 6 tot 10 deelnemers. Heb je zo’n groep? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast is het mogelijk een workshop van een dagdeel te organiseren.

Aanmelding en informatie via de mail: anneke@vlinderziel.nl of telefonisch: 06 4003 4247. Start van de cursus kan op (bijna) elk gewenst moment.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.