Healing

Een healing ondersteunt het opschonen van je energie. Wat moet je je daarbij voorstellen? Doorgaans ben je met van alles tegelijk bezig. Het concert gisteravond, de planning voor de vakantie, ergens in je achterhoofd zeurt een vervelend gesprek, je moet nog een paar telefoontjes plegen, niet vergeten, en intussen rijd je naar je werk en bereid je je voor op de vergadering. Op een diepere laag zit je in de knoop in relatie tot je broer en overleg je met jezelf of je wel of niet naar de dokter zult gaan vanwege die zeurende buikpijn. Hoeveel van die activiteiten spelen zich af in het hier en nu? Hoe helder is je besluitvorming als er zoveel verschillende emoties borrelen?

In een healing help ik je om los te laten wat voorbij is en in de wacht te zetten wat nog moet komen. Zodat je weer helemaal aanwezig kunt zijn in dit moment. Een healing stimuleert om stevig met beide benen op de grond te staan en helder af te bakenen wie jij bent en wat jouw ruimte is. Van daaruit kun je je concentreren op de onderwerpen die een voor een je aandacht vragen. Of: die je een voor een je aandacht wilt geven. Ook kan healing kan lasten verlichten en pijn verzachten.

“Het is frappant wat je allemaal weet te vertellen en hoezeer dat klopt. Ik heb hier heel veel aan. En volgens mij heb je ook mijn aura ‘uitgedeukt’. Je hebt iets geheeld want ik voel me anders en andere mensen merken dat ook. Dingen die ik aanpak, lukken. In plaats van weerstand ontmoet ik medewerking. Alsof ik iets net een beetje anders doe dan voorheen, waardoor mensen anders op mij reageren. Ik ga je aanbevelen!”

Lammert, Groningen